Aktywne Wpisy
rales +170
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +117
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Te jego wszystkie opowiastki można w dupe wsadzić.
#kanalzero
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie bez powodu wymyślono określenie riserczu ziemkiewiczowskiego, bo takie "oj pomylił się" to on rozsiewa co chwila.
Już pominę, że ta "pomyłka" o skromne 80 lat całkowicie wypacza jego wpis, z którego ktoś mógłby czerpać wiedzę, a potem latają idioci i powtarzają, że II RP była oświecona bo tam kobiety mogły studiować a w UK dopiero od 20 lat
niesamowite jak do was nie dociera wasza wlasna glupota, jednoczenie wasi idole odbieraja "nagrode" biologicznej bzdury roku praktycznie za kazdym razem i to wtedy nie jest risercz platkowski czy risercz majostaskowski co nie? xDDD
Nie ma większego upodlenia intelektualnego niż sądzić, że jak ktoś nie trawi prawicowych partyjnych oszołomów, to jest lewicowcem.
Otóż nie, nie jestem z lewicy, żaden z moich "idoli" nie odebrał nigdy biologicznej bzdury roku a jego zdolności researchu to nie jest ocena wykopków tylko powszechna opinia, która ma podstawy w zdecydowanie większej częstotliwości niż 5-6
Klasycznie, ty nie jestes lewakiem ty tylko nienawidzisz fanatycznie centroprawicy, prawicy i skrajnej prawicy xD
Gwozdz w mozgu ci tkwi tak gleboko ze nawet mi zal ruszac bo zaraz ci pewnie wylaczy reszte zmyslow xDD