Aktywne Wpisy
Veela +1
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
sildenafil +235
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Metzen:
„Lewacy są jak krokodyle. Krótkie rączki do pracy i wielka morda do darcia się o czyjeś pieniądze”
Oto Bosak opowiada o swojej pracy:
Dziennikarka: Nie przepracował pan ani jednego dnia w pracy fizycznej?
Bosak: Oczywiście, że to jest kłamstwo.
Dziennikarka: to gdzie pan pracował fizycznie?
Boska: odmawiam odpowiedzi...
...
XD
@Kopyto96: chodzi o to, że mówią o innych nieroby, a na prawdziwym rynku pracy Bosak sie nie sprawdził
rodzaj pracy nie ma znaczenia
Bosak jest dobry w tym co robi i niech się na tym skupi, a nie gada o rynku. Ale jak chcemy rzucać kamieniem w Bosaka za to, że żyje z polityki, musielibyśmy ukamieniować dobre 50-60 % sejmu,
@Kopyto96: Tylko Tusk nigdy nie wstydził się tego co robił a Bosak tak, a to już dużo mówi o człowieku.
A ja mam co raz bardziej w dupie tę kapitalistyczną wyliczankę o tym, kto ile osiąga i co znaczy na rynku. Życie nie na tym polega. Sam najchętniej bym się obstawił na państwowym etacie, ale mam kwalifikacje właśnie pasujące do pracy w sektorze prywatnym, a nie publicznym. I żałuję. Dodatki, ulgi, urlopy na podratowanie zdrowia.
To Korwin napędził ten paróweczkowy wyścig szczurów