Aktywne Wpisy
Rustyyyy +297
ewa-m +179
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu
Kolejna aktualizacja dzisiaj. Dodałem obsługę tagów/wpisów do mnie/obu tych rzeczy na raz. Można wybierać co się chce.
Druga rzecz - panowie o nickach:
- @Sordi:
- @Writer:
- @anonim1133:
- @aurevoir:
- @mateuszo:
- @Crecha:
- @lukasz357:
- @Krendzel:
Dostają wersję premium. Przy kolejnej aktualizacji po pobraniu i zalogowaniu się reklamy wam znikną. Przynajmniej powinny.
Jeszce nie wysyłam nowej wersji, zrobię to za 5 minut. Kto chce premium niech umotywuje fakt, że mi pomagał w tworzeniu. Wymagany link do WCZEŚNIEJSZEGO posta tutaj lub nick na mail z poprawkami (tam kilka osób zgłaszało). Później też mogę dodać. Póki co hard-code, ale zawsze coś.
Komentarz usunięty przez moderatora
ja juz nie widze reklam, to znaczy ze juz mam premium? :3
ps. o co chodzi z wpisami do Ciebie? cos do zglaszania bledow? nie widze.
apropo, nie mozna cofac plusow, ale mozna juz dawac. to postep :-D
PS. Będzie kiedyś opcja zgłaszania wpisów, komentarzy, znalezisk etc?
1. Wchodząc na własny profil mam przycisk Obserwuj
2. Nie widzę awatara w normalnym użytkowaniu w prawym górnym rogu.. Jak wejdę na profil, awatar poprawnie się wczytuje
Udało mi się ją wywalić w 2 min po instalacji :P