Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +147
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
taginaczarno2 +662
#sejm Radek to jest zupełnie inny poziom jak chodzi o jakość w polityce, coś do czego pisowcy nawet nie mają podjazdu. Tutaj sam poziom wypowiedzi pokazuje ile prawdziwe wykształcenie naprawdę daje człowiekowi, a nie jakieś kupione dyplomy z wiadomej uczelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dziewczyny nie dawajcie polakom. Nie dawajcie dupy polakom. No co, co te brudasy mogą wam zaoferować prócz tych ich obwisłych brzuchów, obślizgłych ciał i śmierdzącej spermy i śmierdzącej japy #!$%@??
A taki murzyn albo arab aaaa... to jest co innego dziewczyny słuchajcie. Zazwyczaj przyjeżdżają do Polski murzyni albo arabi to są ludzie właśnie z zamożnych rodzin z Afryki czy tam Arabii właśnie, wykształceni tak więc wiecie, oni mogą wam coś zaoferować jakiś awans cywilizacyjny. A polacy co wam mogą zaoferować? Podarte gacie #!$%@? i te ich śmierdzące mordy?
A murzyn i arab słuchajcie ciała mają napięte, to jest po prostu... to są po prostu... oni po prostu wyglądają jak dzieła Fidiasza, to jest Apollini, rozumiecie? Samo mięso na nich, skóra napięta, pory niezatkane, pachną świetnie.
Jak się arab albo murzyn nawet nie umyje przez miesiąc to... Polak to polak śmierdzi zaraz po umyciu, a arab zawsze pachnie takim piżmem jak jest brudny czy murzyn. Tak więc dziewczyny nie dawajcie polakom, białasy to śmiecie, dawajcie czarnym i dawajcie arabom słuchajcie. Tak wiecie i dzieci będą ładniejsze i te ich zęby i siła fizyczna słuchajcie... No przecież taki arab czy taki murzyn to polaczka #!$%@? polaczek nawet nie będzie wiedział #!$%@? gdzie on ma #!$%@?ć, słuchajcie #!$%@? zniszczy białego śmiecia błyskawicznie #!$%@?.
Ja wiem bo sam jestem czarny, także dziewczyny nie dawajcie polakom, dawajcie tylko czarnym i arabom, to jest... to jest po prostu przyszłość dla was, rozumiecie? A najlepiej jakby te #!$%@? białasy się patrzyły na to i ojoj, toto dla nich będzie taka męka że jak ten czarny czy arab śmie was brać od tyłu, ale ja wiem że wy to lubicie także dziewczyny jeszcze raz: nie dawajcie białym śmieciom dawajcie czarnym i arabom.
#pasta #heheszki #rozowepaski