Aktywne Wpisy
mybeer +211
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 8.2% (700)
- 4.001-5.500 15.6% (1325)
- 5.501-7.000 16.6% (1412)
- 7.001-9.000 14.1% (1196)
- 9.001-12.000 14.3% (1218)
- 12.001-15.000 7.6% (645)
- 15.001-18.000 4.7% (401)
- 18.001-22.000 4.0% (337)
- Powyżej 22.000 10.6% (902)
- Nie zarabiam w Polsce 4.3% (367)
jacas +17
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
Od 3 tygodni jadę na finasterydzie. Biorę 1 mg dziennie i powiem wam, że już od pierwszego wieczoru (biorę przed snem) czuje się mega zmęczony. Nie ważne czy się wyśpię czy nie, jestem senny, nic mi się nie chce, brak chęci na cokolwiek, o pracy intelektualnej mogę zapomnieć, nauce na studiach podobnie.
Czy ktoś miał podobne skutki uboczne? Jeśli tak to czy ustąpiły? Włosy włosami, ale jeśli mam być nie do życia, to ja już wolę odłożyć kasę i zrobić sobie przeszczep włosów.
dostałem od dermatologa finasteryd 5 mg (dawka na przerost prostaty) i początkowo brałem całą tabletkę
niemniej po spożyciu jej już czułem nagle takie rozkojarzenie ze zmęczeniem
potem przeczytałem, że tego bierze się po 1 mg, więc przez jakiś czas stosowałem połowę tabletki, a teraz od tygodnia 1/4 tabletki (1.25 mg)
zmęczenie nie ustępuje, problemy z koncentracją, brak chęci na cokolwiek, lekka depresja
czytałem posty na reddicie i wiele
@statystyczny_yt: no i tu trafiłeś, bo ważę pare kg więcej niż 100 kg xD
na razie popracuje nad higieną snu, bo wcześniej mogłem spać po 5-6 godzin i nie miałem problemów ze wstawaniem, a teraz po ok. 7 jest problem
być może organizm potrzebuje tolerki, ale jak nie przejdzie do końca miesiąca, to będę
Zaczynam myślec czy mi jakiegoś fejka nie sprzedali w aptece ale to chyba nie możliwe
właśnie wstałem po 6h snu i czuje się całkowicie nie do życia
nie wiem, może mam nadwrażliwość na lek
Nikt nie wykluczy skutków ubocznych, ale jeżeli zmiany czujesz pare minut po wzięciu tabletki to wine można jedynie upatrywać w nadmiernej ilości przeczytanych wątków na radicie związanych z sajdami. Zmień fina na wersje w płynie/wcierce.
ogólnie byłem pozytywnie nastawiony do fina, a wątki na reddicie zacząłem czytać, gdy zacząłem się czuć źle
nawet spucha tego samego dnia zrobiła się przezroczysta, a nocebo chyba na nią nie wpływa?