Aktywne Wpisy
krdewra +213
W końcu! Kilka lat na to czekałem!!!
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ
Poranne bieganie zakończyło się spryskaniem gazem agresywnego psa i jego równie agresywnego właściciela.
U mnie pod domem ( ͡° ͜ʖ

mickpl +539
W TROSCE O POLSKIE RODZINY zrobiono wrzutkę o zniesieniu minimów parkingowych do specustawy o gruntach.
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci
Wcześniej było w ustawie o pomocy powodzianom, z czego bekę miał nawet Stanowski i ostatecznie usunięto XD
Przypominam, że ten straszny, nieludzki, antyrodzinny wskaźnik stanowi, że na mieszkanie ma być 1,5 miejsca parkingowego w zabudowie śródmiejskiej.
#nieruchomosci

źródło: parkingi
Pobierz
Problemem jest, że u Joanny to raczej ekstremum, a taki styl życia rozpieszcza.
Potem budzisz się z ręką w nocniku, że w wieku 40+ lat właściwie nie masz żadnych oszczędności ani zasobów xctypu mieszkanie, bo wszystko przejedzone.
Twój zawód może nagle przestać być dochodowy, więc życiowo zostaniesz na poziomie świeżaka po studiach, tylko że przyzwyczajony do