Aktywne Wpisy
_e_l_o_ +93
kolega z 30 lat doświadczenia w IT, doktoratem, pracą w 3 FAANG, kilkoma udanymi firmami nie może znaleźć roboty jako programista nawet jak oferuje, że to on będzie płacił za możliwość pracowania, it's over... #programista15k #pracait #pracbaza
malypirat +231
nie mogę jak oni razem wyglądają - bardziej jak matka z synem XD
Cześć,
Które miejsce bardziej polecicie na kwietniowy wypad kilkudniowy - Masyw Śnieżnika czy Góry Sowie?
Które pasmo górskie jest bardziej widokowe, ekspozycyjne? Które waszym zdaniem bardziej nada się na piesze wędrówki z psem?
Sugerowany czas trekkingów to 3-4-5h. Choć nie wiem czy mój pies tyle uciągnie jak na I górski wyjazd. Border Collie here. Około 4 dni w planach.
A nocleg? Któryś już raz trafiłem na informacje o schronisku Zygmuntówka, więc całkiem się ku temu skłaniam. Dość dobry dojazd się wydaje i stamtąd bliskie dojście do noclegowni.
Pozdrawiam cieplutko.
Od przeł. Jugows. masz niebieski szlak, powiedzmy, ze widokowy, bo powycinali mocno las. Do tego zajrzyj na osowke, a cała reszta z sowa na czele to masówka. Nie ma spokoju na chodzenie z psem.
Snieznik - sky bridge plus wieza na śniezniku i przy okazji mozesz podejsc na rudawiec, góry bialskie. Nie jest
@wspomnienieciszy: liczę, że w kwietniowy dzień powszedni tłumów nie będzie
W izerach sa wiaty i nawet z hamakami sie rozkladali.
Jak chcesz
Jak ide od PJ na Kalenice lub sowe to nie wspomne