Wpis z mikrobloga

Sprawdziłem kiedy grałem pierwszy i jedyny raz w Wiedźmina 3 i było to dokładnie 5 lat temu. Stwierdziłem, że spróbuję jeszcze raz chociaż raczej nie wracam do gier, ale w sumie nie tak wiele pamiętam i teraz robię z każdym znakiem zapytania na mapie i mam dużą frajdę. Niesamowite jak to się w ogóle nie starzeje. #gry #ps4 #wiedzmin3
  • 13
  • Odpowiedz
@Kryspin013 na PS4 pro gram byczku na też nienajmlodszym już bo go kupowałem razem z konsola tv 50 cali HD. I tak jak te 5 lat temu wyglądał ładnie tak dalej wygląda

@Pitorro88: Bo sama gra jest ładnie zaprojektowana i spójna. Po prostu się zastanawiałem jakim cudem nie widzisz różnicy, a tu wychodzi na to, że w takim razie nie widziałeś wersji po liftingu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013 Nie no chyba aktualnie gram w te po liftingu bo ostatnio grałem w 2019 a teraz pokazuje mi w napisach 2022 więc pewnie jest ten lifting. Może nie zauważyłem jeszcze.
  • Odpowiedz
@Kryspin013 Nie no chyba aktualnie gram w te po liftingu bo ostatnio grałem w 2019 a teraz pokazuje mi w napisach 2022 więc pewnie jest ten lifting. Może nie zauważyłem jeszcze.

@Pitorro88: PS4 pro nie dostało liftingu. Dostało tylko poprawki błędów.
  • Odpowiedz
@Pitorro88: ja pierwszy raz zagrałem w wiedźmina 1 na premierę. A nadal pamiętam wiele z 1, jak wyszła 3 to miałem za słabego kompa i dopiero 5 lat temu zagrałem to i w 1 i w 2 też, jedynkę znam praktycznie na pamięć bo po premierze dużo w niego grałem xd.

A chciałoby się to przeżyć jeszcze raz na nowo. A też szkoda trochę że nie można było na premierę i
  • Odpowiedz
@Pitorro88: też przechodzę teraz po raz drugi że wszystkimi questami i jest w pytę:) pierwszy raz grałem po ekwipunek szkoly kota i maksowanie znaków oraz dobre wybory, teraz raczej gram pod źle wyboryz ekwipunek szkoły niedźwiedziai siłę.
  • Odpowiedz