Aktywne Wpisy
Argajl +130
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
sopride +3
Nie możemy zapominać o tej ich foliarskiej histerii
#neuropa #bekazprawakow #bekazszurow #koronawirus
@Adam_Prosty: AHA. A to nie wiedziałem. Może nie każdemu powiedzieli o tym "nowym wirusie kaszlu". Aż Sobie zapisze. Nowy Wirus Kaszlu. Będzie zaraz za szczepionkami od masowych śmierci z grafenem aktywowanym 5G.
To już nowość - jak wymyślisz szczepionki które powstrzymują infekcję,
@Tanczacy_z_widlami: Mnie swędzi prawa łopatka. Sąsiadowi regał zaczął skrzypieć a najgorzej to miała Pani spod ósemki, bo umarła. Niby na raka, ale zaszczepiona była.
@adammalysz1993: W czasie I wojny światowej grypa zabiła więcej ludzi niż wojna. Znalazłem kiedyś pracę naukową na temat protestów przeciwko noszeniu maseczek w czasie epidemii grypy 1918, i typy aby udowodnić spisek wchodzili do chorych, potem cześć z nich chorowała, lądowała na salach i umierała. I minęło 100 lat i znów się podobna sytuacja
Ciekawa teoria. Też sobie tak czasami właśnie myślałem. Jednak jest
@jinnoman: Ale to można im coś innego sprzedać, albo właśnie tak jak piszesz w pkt 2: im więcej tym więcej powikłań. Zdrowych silnych i świadomych którzy się nie zaszczepili wytruć jakimś syfem, a tych którzy wzięli szczepionke(antidotum) można dalej urabiać na wszelkie sposoby, co jakiś czas eliminując część populacji.