Aktywne Wpisy
TTedbundYY +173
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym.( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Wygląd jest najważniejszą rzeczą nie tylko w sferze randkowej.
2. Kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni.
3. Kobiety są bardziej 'selektywne'.
4. Mężczyźni poniżej 6/10 nie mają standardów.
5. Wygląd staje się coraz ważniejszy ze względu na social media.
6. Mężczyźni 8+/10 nie mają żadnego problemu w relacjach z loszkami.
7. Mężczyźni 5-7/10 zbierają
1. Wygląd jest najważniejszą rzeczą nie tylko w sferze randkowej.
2. Kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni.
3. Kobiety są bardziej 'selektywne'.
4. Mężczyźni poniżej 6/10 nie mają standardów.
5. Wygląd staje się coraz ważniejszy ze względu na social media.
6. Mężczyźni 8+/10 nie mają żadnego problemu w relacjach z loszkami.
7. Mężczyźni 5-7/10 zbierają
ElMatadore +156
Mialem w dupie ten film Holland, ale jak pisowcy tak sie pultaja to az mnie kusi pojsc. W ogole to dobry pokaz na jakim oni sa poziomie cywilizacyjnym, w USA nagrasz film jadacy po rzadzie i jeszcze zgarniesz poklask, w Polsce wielka histeria bo ktos nagral film o imigrantach ktorych i tak PiS wciagal masowo
#polityka #film
#polityka #film
Też tak macie, że przynajmniej raz na 10 lat pojawia się event obniżający stabilność? Ja tu próbuję jakoś utrzymać ekonomię w równowadze, a tu przyleci sobie kometa i już stabilność -1
właśnie ostatnio utworzyłem królewski mariaż z Kastylią która jak na razie nie ma następcy
jakby udało się ją połączyć z moją Anglią to już by nikt nam nie podskoczył na świecie :D ale to chyba nie jest za latwe
Możesz jakoś szerzej opisać swoje podboje w EU? Konkretnie chodzi mi o działania dyplomatyczne(co gdzie jak z kim w jaki sposób), a nie militarne. Gram w EU3 a nie EU4 ale pare dobrych rad moze i tak sie przyda.
Wiecej mogę pisać pozniej, bo obecnie nie jestem przy kompie :)
aktualnie trochę lipa, bo w ciągu 10 lat miałem 2 wojny z Francją
tzn. rozpoczęli jedną, parę lat pokozaczyli (i tak zablokowani przez moją flotę), potem rozejm na 5 lat i 1 dzień po rozejmie znowu wojna, którą przed chwilą dopiero zakonczylem
miałem z nimi sojusz, królewski mariaż i stosunek dyplomatyczny 139 (od -200 do 200) a i tak zawołanie ich do pomocy przeciw Francji było oznaczone jako "niemożliwe"