Wpis z mikrobloga

Ładnych parę lat temu jechałem sobie po nocy tak bez celu i gdzieś w okolicach Płocka zajechałem na Orlen, było ok 1 w nocy. Zatankowałem auto, wszedłem na do środka, wziąłem sobie picie i grzebiąc w portfelu za kartą podeszłem do lady, unoszę głowę i moim oczom ukazał się anioł. Dziewczyna tam pracujące miała takie niebieskie oczy co nie widziałem takich nigdy wcześniej, i jak na mnie nimi spojrzała to mi mózg wysiadł totalnie i nie byłem w stanie nic powiedzieć. Dobrze że trzymałem kartę w ręku to się domyśliła że będę płacić kartą a jak się pytała czy zbieram punkty to nic nie odpowiedziałem bo nie byłem w stanie. Typiara pewnie sobie pomyślała że jakiś niedorozwinięty albo niemowa XD. Krindżuwa fest.
  • 10
  • Odpowiedz
@Szarmancki-Los: ja kiedys za gowniarza pracowalem w uk jako kelner i mialem identyczną sytuację - ale dziewczyna miała heterochromię (jedno oko niebieskie drugie zielone)
jak sie na mnie spojrzała i uśmiechnęła, to aż mi mowę odjęło, nie zapomne do konca zycia tego momentu
beka, ze twoj wpis mi wyskoczyl znienacka a ostatnio nawet o tym gadalem z kumplem chociaż minęło pare lat
  • Odpowiedz
  • 1
@Szarmancki-Los
Takie historie tylko na nocnej i za to lubię tu dłużej posiedzieć, ale mniejsza o to. Też kilka razy miałem takie momenty, w których czułem się chwilowo oszołomiony. Moją najdłuższa taka rozmowa ze stacji paliw to kiedy też raz w nocy zajechałem i zapytałem tylko czy parówki są ciepłe, bo głodny byłem i chciałem hot doga XD
No i stałem w ciszy sam na tej stacji jak tyczka w pomidorach i
  • Odpowiedz
  • 1
@Szarmancki-Los
To też masz chyba overthinking tak jak ja. Tak mało tych sytuacji było, że większość pamiętam i myślę sobie "co by było gdybym zrobil tak czy inaczej" i może miałem szanse na jakiś przełom w życiu.
Jednak jest jak jest i nic się od lat nie zmienia
  • Odpowiedz
@Szarmancki-Los też raz tak miałem tylko gadałem tak że wyszło że przerwałem jej gadanie z 4min wychodząc i się rzegnajac bo nie sądziłem że mówi do mnie XD, ale za drugim razem jej nie było a za trzecim chyba po nocce była i wyglądała dużo gorzej i przestałem tam jeździć XD
  • Odpowiedz