Aktywne Wpisy
marian1881 +284
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Jest takim samym cuckoldem jak lizak
@4mmc-enjoyer: Pasut jest dnem moralnym, ale mimo wszystko ma te kilka punktów IQ, dzięki którym w ogóle Abstra się wybiło, bo jak startowali to content mieli świeży i w miarę śmieszny na tamte standardy. Więc umie zauważyć i wypunktować rażącą hipokryzję.
@4mmc-enjoyer: Śmiem twierdzić, że po prostu to co wszystkim normalnym ludziom z czasem, przestało mu zależeć i ma wywalone centralnie bo widzi jaki jest świat który go otacza. Pasuta można lubić lub nie, ale jest generalnie inteligentny a ten wywiad w zgrzycie był niczym innym
ja to życzę, ale sheyay, aby miała dzisiaj chada, a najlepiej to z 20 w łóżku, aby ją tak zaspokoili przez całą noc, żeby przez najbliższy miesiąć miała dość i odmawiała gimperowi.
I żeby jeszcze odgłosy z sypialni nie dały mu spać.