Aktywne Wpisy
calban +803
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +496
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Przecież 90% aktywności to pisanie, przewijanie tekstu i powtarzalne kilka kliknięć I NA PEWNO NIE JEST TO UDOSTĘPNIANIE Z WYKOPU pod prawym palcem ehhh
Ciężkie czasy
#technologia #telefony #makesmartfonysmartagain #smartfon
A może polecacie jakieś tanie bieda małe telefony, które jednocześnie nadążą za tymi wszystkimi aplikacjami projektowanymi w tym niezrozumiałym trendzie? Bo jakbym chciał se pooglądać filmy albo pograć na dwie ręce to bym se kupił GameBoya a nie smartfon
pixel 7a ma ekran 6.1"
Ja nie gej. Dwoma rękami to wiadomo co się robi
@Schizotypoidal: nie istnieje coś takiego z androidem
Więc zmartwię Cię - poszukiwany przez Ciebie smartfon nie istnieje i - znając życie - nikt go nie stworzy.