Aktywne Wpisy
powodzenia +98
byłem w Auchanie 10 minut przed zamknięciem w sobotę, poszedłem do lodówki z produktami bliskimi terminu ważności (zwykle jest to mięso, sery itp), są przecenione o jakieś 10% xD i akurat podszedł pracownik i zaczął je przerzucać do wózka ze zdjęcia. niesprzedanych produktów było naprawdę dużo. wdałem się z nim w krótką rozmowę i dowiedziałem się, że:
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
xBURNx +26
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
Jak tu zostało może z 3k aktywnych użytkowników, i to jak mierzyć wszystkich co raz na tydzień zajrzą
Gdyby Mick zrobił karierę w jakimś poważnym medium jak "X" czy coś to pewnie by go zaprosili, ale to tylko s---------a z wykopu, kto by go tam chciał niby w Kanał Zero.
Co innego pisanie a co innego mówienie przed widownią.
@koszyk2: przeciez rodzice go nie puszcza :/
@ZielonaOdnowa: to ciekawe jak ostatnio dostałem 4,3k plusów w 24h ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wpisz se do CV
Jest mitem.
Jest legendą.
Jest MickPL.