Aktywne Wpisy

Pasterz30 +265
Przypominam zoomerom 15 letnim ze przegapiliscie peak jakosci zycia w tym kraju ktory przypadal na lata 2010-2015. Czizburgery za 2 zl, tanie samochody (proporcja zarobki - ceny byla wtedy korzystniejsza), latwiej o prace, mniej s----------a w spoleczenstwie, itd itd. Moze to i dla Was lepiej bo nie macie porownania. #takaprawda #gorzkiezale

acpiorundc +202
Elon napisał na twitterze, że za generację zniknie 2/3 Koreańczyków. Koreańczycy mu w odpowiedziach powiedzieli, że to wszystko przez to, że nieruchomości są drogie i nie ma sensu spładzać dziecka dopóki nie będzie się miało swojego mieszkania. Ich rząd ich docisnął i teraz mają zwijanie państwa. W Polsce idziemy na to samo.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-27 o 18.33.23
Pobierz
Kolejne pytanie do speców od OC.
Generalnie mam ustawiony na 4.8ghz i napięcie 1.26V.
(-tu jest ciekawa sprawa bo tyle mam ustawione na sztywno w biosie a w OCCT w stresie trochę mi podbija to napięcie, czy to nornalne?
-inna sprawa to czy jeżeli proc nie jest pod obciążeniem da się sztywno ustawić jeszcze niższe napięcie, natomiast jak wchodzi na obciążenie żeby się robiło to 1.26?)
Temp w spoczynku 40st, natomiast po półgodzinnym teście w OCCT trzyma średnio okolice 68-70. Max pokazuje że było 76stopni.
Czy temperatury sa optymalne?
Chłodzenie Silentium PC Grandis 3
Krecic więcej czy zostawić tak jak jest?
Zamówiłem nowa grafikę rtx 4060 8GB i próbuje wyciągnąć max z tego procka.
#overclocking #pc #komputery #gaming
Nie faworyzują nikogo i mają poteżną bazę podzespołów
Tu jest najnowszy materiał o 9600k, a więc Ciut wydajniejszym modelu.
https://youtu.be/SegyDnX5dOo?si=69ilmmWjC9Ntsxkt
A wydajność ryzena 3600 łatwo później porównać że współczesnymi prockami.