Jak tam @WszechstronnyWykopek Twój bonk? Widzę, że nie za dobrze ( ͡º͜ʖ͡º), pytanie czy obsrałeś zbroje i w panice sprzedaż czy dalej trzymasz. Wykopki uważajcie, jak ktoś was nagania na jakieś sefamoon'y bonki i inne pepe, bo potem jak kapucha ucieka już wpisów na tagu dużo nie ma ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) #kryptowaluty #bitcoin #btc #bonk #pepe
@IkdapS_ taaak napewno ci od safemoona, gemita, i innych co tak promują co każdy cykl. Aż dziw człowieka bierze, że nie mamy najwięcej milionerów w kraju
@OsamaPepe: Myślę że nie wytrzymam do 100k, część na pewno skeszuję szybciej, ale z pewnością wszystko sprzedam na długo przed halvingiem. jest to końcówka hossy, nie będzie żadnej hossy po halvingu jak to się wmawia na twitterze czy YT
@OsamaPepe: na coinmarketcap było głosowanie na memecoin roku i wyniku mają być 6 marca, więc na to czekam. póki co nie wiadomo czy "wygrał" bonk czy pepe. Tak na prawdę to nie wierzę w te "głosowanie". Wygra ten coin który zapłaci większą łapówkę i tyle. Drugi event na który czekam to wejście na Revolut.
Po evencie na CMC Awards i Revolut sprzedam całość
Wykopki uważajcie, jak ktoś was nagania na jakieś sefamoon'y bonki i inne pepe, bo potem jak kapucha ucieka już wpisów na tagu dużo nie ma ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#kryptowaluty #bitcoin #btc #bonk #pepe
Komentarz usunięty przez autora
za cholerę nie wiem skąd mam bo na pewno nie kupowałem, no ale mam 400zł w tym lol
https://www.wykop.pl/wpis/75226975
jest to końcówka hossy, nie będzie żadnej hossy po halvingu jak to się wmawia na twitterze czy YT
Drugi event na który czekam to wejście na Revolut.
Po evencie na CMC Awards i Revolut sprzedam całość