Aktywne Wpisy
xionacz +1003
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Tysiące kobiet bitych latami przed swoich zapijaczonych mężów słyszało od takich swietojebliwych mend - w sutannach i bez sutann - żeby "niosły swój krzyż" bo tylko tak mogą "zasłużyć na życie wieczne".
Nie mowcie, że łukasz schreiber, pisowski kandydat na prezydenta Bydgoszczy, który ostatnio wstydzi się tego, że jest z pisu, kończąc swój drugi związek małżeński porzucił swój krzyż! Nie wierzę, że nie chce cierpiec jak jego ukrzyżowany pan! Nie wierzę, że nasrał na życie wieczne!
Czy łukasz schreiber nie ma świadomości, że teraz Jezusowi w niebie będzie smutno?!?
Nie, nie, spokojnie. Dla takich jak on jest "unieważnienie małżeństwa" i Jezus w niebie znowu się uśmiecha. Ukochana córeczka stanie się bękartem, ale to nic. Elekt0rat będzie mógł dalej bic konia do lustra myśląc o sobie, jacy to są "prawi i sprawiedliwi" - oni sami i ich polityczni idole.
Nie ma granic moja pogarda dla 0br0ńców tradycyjnych wart0ści.
Lepiej być ku*wą niż strażnikiem cudzej moralności.
#bekazpisu #4konserwy #bekazkatoli #bekazprawakow