Wpis z mikrobloga

@Gotter Co wy się tak #!$%@? do tych dotacji xD Dotacje to 10-15%, jestem ciekawy jakie to traktory po 2-3 bańki zalinkujesz? Nie płacą podatków? XD nie wydają też setek tysięcy złotych na nawozy w państwowych firmach? #!$%@? się do tych drogich traktorów a taka prawda że to ich narzędzie pracy i nie stoi w garażu żeby się do niego brandzlować, traktory które widać na protestach czesto mają nawet po 15-20 lat
via Android
  • 2
Ale ja myślę ze oni powinni zostać na swoich polach i tam walczyć, wstawać wcześnie rano i uczciwie pracować a nie z wypracowanych przez innych podatków socjal tylko brać. To sa obcy kulturowo.ludzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@paww: w sumie to się z tym ostatnim nie pomyliłeś XD ci bystrzy rolnicy to tylko wywiadów udzielają jako przedstawiciele, a większość z nich mogłaby walczyć z cegła o to które jest inteligentniejsze i z góralami o to którzy są cwansi i bardziej łasi na hajs XD
Ale ja myślę ze oni powinni zostać na swoich polach i tam walczyć, wstawać wcześnie rano i uczciwie pracować a nie z wypracowanych przez innych podatków socjal tylko brać. To sa obcy kulturowo.ludzie

@paww: zajmij się nauką dzieciaku a nie wygłaszasz swoje bzdurne teorie
@Gotter: @Gotter Daj źródło do tych swoich rewelacji typu traktory po 2/3 mln i kredyty 0% xD. Tyle to pewnie kosztuje jakiś Case na gąsiennicach jest tego może kilka w Polsce. W Dudzie byłeś i Ziobro wiesz ale w końcu bordo to możesz pisać tu swoje bzdury i jeszcze ktoś to pulsuje.
@Szybkalada: wykopki to totalne niedojeby, #!$%@? sie do tych niby milionowych traktorow to jak #!$%@? sie do firmy transportowej ze ma tiry po banke kazdy, do kopalni ze ma wozidlo za kuzwa 20 mln xD albo do programisty ze ma kompa za 60k. Trzeba miec #!$%@? we lbie zeby tak gadac