@Hakax: brakuje jeszcze ,,o święty Grzegorzu Braunie, nasz papaju foliarstwa, ratuj Polskę przed niedobrym lewadztwem, Ukrainą, gejami i Żydami" na końcu tego wykresu XDD
@Hakax: no chyba normalne jest się oburzać jak obcy przyjeżdżają do nas i popełniają przestępstwa? Szczególnie jak robią to procentowo częściej relatywnie do ich liczby. Co jest szokującego w tym, że jeden z dziesiątek milionów Polaków popełnił w Polsce przestępstwo?
@Hakax: o to mi przypomina jak się tu neuropki spuszczały ze szczęścia jak się pojawiły pierwsze wiadomości, że "polska ciężarówka" rozjechała iluś tam ludzi w Niemczech. Jak się potem okazało, że to nie Polak kierował, ba, Polak był zaciukany w tej kabinie, to słowem nie przeprosili. Ten sam sort ludzi, tylko z drugiej strony.
no chyba normalne jest się oburzać jak obcy przyjeżdżają do nas i popełniają przestępstwa? Szczególnie jak robią to procentowo częściej relatywnie do ich liczby.
@niedorzecznybubr: Wyobraź sobie, że stereotypy na temat Polaków-złodziei-sebixów za granicą lub gadanie ludzi z zachodniej Europy, "że Polska, Ukraina, Rosja to jeden c--j" też nie wzięły się z czapy, a właśnie przez takich Niemców/Anglików/Francuzów jak Ty, czyli wzięli do ich badań statystyki kilku o--------------h Sebastianów i
@Hakax: ja mam pytanie co was ta konfederacja tak boli? Może zajmijcie się krytykowanie niedotrzymanych obietnic swojego góry i rozpędzonego socjalu który jest większy niż za PiS? Hipokryzja mocno.
xD
@Hakax: Prima aprilis za miesiąc.
@niedorzecznybubr: Wyobraź sobie, że stereotypy na temat Polaków-złodziei-sebixów za granicą lub gadanie ludzi z zachodniej Europy, "że Polska, Ukraina, Rosja to jeden c--j" też nie wzięły się z czapy, a właśnie przez takich Niemców/Anglików/Francuzów jak Ty, czyli wzięli do ich badań statystyki kilku o--------------h Sebastianów i