Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +82
z początku byłem zachwycony AI ale jak teraz widze jak wygląda internet to jestem załamany
KingaM +9
Aaaaaa, już naprawdę nie wytrzymuję i czuję, jakby nie dało się uciec z własnej głowy. Zawsze myślałam, że jestem stabilna, ale okazuje się, że wszystko ma swoje granice – moje ego jest teraz w rozsypce, nie spałam prawie nic, a czeka mnie jeszcze harówka. Mam dość tego stanu, serio.
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Cena: 62.37zł
Wykonanie 3/5
Czuć, że plastik i pałąk jest kapkę gorszej jakości, brakuje też magnesów w głośnikach, ale jest to tylko drobnostka. Nie jest źle.
Dźwięk 4/5
Dźwięk jest kapkę bardziej "pierdzący" niż w OM, słychać dobrze.
Mikrofon 1(3)/5
Niby jest dobrze, ale kumpel stwierdził, że słychać mnie jakbym miał głowę w kartonie, dość wyraźny pogłos. Ocena jest niska, dużo rozmawiam, zależy mi bardzo na dobrym mikrofonie. Ocena w nawiasie, jest dla kogoś, kto mało rozmawia.
Bateria 4/5
6h śmiało, rozmów sporo, trochę muzy w czasie pracy.
Podsumowanie
Słuchawki warte swojej ceny. W porównaniu do najtańszych Shokz jest średnio, ale przy zakupie za 1/5 ceny, można się tego spodziewać.
#sluchawki #sluchawkibezprzewodowe #sluchawkiboners