Aktywne Wpisy
Cześć Panowie i Panie, to ja Kasia Pieluszka, Kasia z Bali.
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
stormi +31
kocham to zdjecie mojej dupy, ono powinno wisiec w paryskim luwrze obok mona lisy
Link do wątka nawiązującego do oryginalnego wątka (tamten spadł bardzo szybko)
https://boards.4chan.org/pol/thread/460048019/say-this-clot-that-swiss-anon-is-talking-about
#covid19 #teoriespiskowe
Komentarz usunięty przez autora
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kilka lat temu byłem sceptycznie nastawiony do takich wątków do czasu aż znalazłem link do forum gdzie typ w styczniu 2020 roku napisał dokładną datę i miejscowość Bergamo gdzie zacznie się cov19. Rozpisał też plan co i jak będzie się działo. Do tej pory żałuję, że nie zrobiłem screena :/