Wpis z mikrobloga

przecież rolnicy mieli zajebiste hasła akurat, ile te ukry tu mogą siedzieć, saszka nagrywa tiktoki w złotych tarasach a my mamy iść niby walczyć, gospodarka by odpoczęła jak by ukry znikły w końcu, wojna to jest po prawej stronie państwa, reszta normalnie funkcjonuje, chcecie zobaczyć onlyfansiary ukraińskie jak dobrze się bawią we Lwowie? to sobie wejdźcie na insta
#polityka #ukraina #polska #rolnictwo #warszawa #sejm
  • 19
  • 0
@Marakuja: przeciez wy chcecie zus zlikiwidować wiec tym bardziej, 755k a reszta czyli co najmniej 2 miliony bo w samej warszawie ich tyle jest nic nie robi, gratuluje XD
  • 0
@malinq: z 23 lutego XD, oczywiscie ze są 2 miliony, częściej na ulicy spotkasz ukra niż polaka w niektórych miejscach, nawet ziomek jak mnie zaczepił na ulicy o coś zapytać najpierw zapytał czy jestem polakiem bo się nie dogada po ukraińsku
z 23 lutego XD, oczywiscie ze są 2 miliony, częściej na ulicy spotkasz ukra niż polaka w niektórych miejscach, nawet ziomek jak mnie zaczepił na ulicy o coś zapytać najpierw zapytał czy jestem polakiem bo się nie dogada po ukraińsku

@karix98: Jestem codziennie w Warszawie i to co opowiadasz to bzdura. Oczywiście, Ukraińców jest dużo, ale to może 5%, a nie 55% jak twierdzisz xD
  • 0
@malinq: pamietasz początek wojny co wynajmy powzrastały o tysiaka bo mają ukrów na twoje miejsce? tak bo az tyle przyleciało a gdzies musieli mieszkac
pamietasz początek wojny co wynajmy powzrastały o tysiaka bo mają ukrów na twoje miejsce? tak bo az tyle przyleciało a gdzies musieli mieszkac

@karix98: no i nie jest to żadne potwierdzenie dla dwóch milionów Ukraińców w Warszawie. A to, co Ty widziałeś to dowód anegdotyczny. Uczyli w Muchosrańsku co to czy podlinkować?