Wpis z mikrobloga

#wojna Już niedługo fałszywa flaga by juesej i nasze wojsko wchodzi na ukrainę i za jakiś czas wy, jak nastroje? Nie prowokuję, bazuję na faktach czyt. wypowiedzi kotłowni i tuska, bo dudu na nartach żeby mieć usprawiedliwienie, że on nic nie wiedział.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@JajkaNieMajaBialek: Spoko ale nie to było tematem mojego posta, ja sobie dam radę tu czy tam, bardziej mi chodzi o to dlaczego wykop nie płonie z powodu oczywistego, że żaden polak nie powinien ginąc za upadlińca, a tak będzie, no chyba ze ktoś mi powie że ta burza co jest na niebie zwiastuje słońce i piękne czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@john_transvolta: Czyli chcesz ginąc za bankierów i globalistów? Nie rozumiem, jeszcze jakbyś chciał walczyć za polskę na terenie polski to jestem to w stanie zrozumieć z patriotycznego punktu widzenia, aczkolwiek Polska jako kraj nie istnieje i widać to golym okiem, mamy marionetkowy rząd na usługach USA więc de facto walczysz za USA, jednego z największych zbrodniarzy świata, i nie nie, nie bronię Rosji, operuję faktami. I zgadzam się co do
  • Odpowiedz
@opalonycham: ahahahaha no tak, policja to amerykanska firma, polska to nie kraj tylko obwod usa xd i tak bede walczyc za ten kraj, tak jak walczyli moi przodkowie w prawie kazdej wojnie, nie wiem moze mam to we krwi, a moze jestem p------y, ale bede nawet jesli to umieral w okopie za laki, lasy i pagorki w tym p---------m kraju
  • Odpowiedz