Aktywne Wpisy
Hopsa +40
Hejka,
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Podzielę się z wami historią z życia dziewczyny-przegrywa.
Pewnego dnia postanowiłam, że skończę z moją nijaką sylwetką, marzyło mi się żeby w tym roku być tą chudą atrakcyjną śliczną dziewczyną.
Znalazłam sobie siłownię, kupiłam karnet na 1 miesiąc za 120zl + 20zł za kartę członkowską.
Zanim wybrałam się na siłownię pojechałam na zakupy, kupiłam sobie te dresy i koszulkę z pumy i jeszcze inna koszulkę, całość za ok. 350zl, przy kasie
Kalinka89 +3
Czym się wspomagacie podczas kilkugodzinnej podróży za kierownicą. Ja po 3 godzinach zaczynam zamulać, a kawa działa tylko na chwilę
Jeśli tak się boicie ataku Rosji na Polskę to zróbcie jakąś kampanię na rzecz pozyskania przez broni atomowej, to jest coś co bym poparł, a nie wpіerdalanie Polski w otwarty konflikt.
#polska #ukraina #rosja #wojna #wojsko #takaprawda
Jeśli Polska by została wywalona z NATO mimo że nie ma ku temu zapisów to byłaby kompletna kompromitacja wiarygodności sojuszu, równie dobrze mogliby go od razu rozwiązać.
@przegryw162cm
Być może w okolicznościach pt."upadek Ukrainy" zachód przymknąłby na to oko. Albo Polacy by przełknęli sankcje w zamian za poczucie bezpieczeństwa. Lepsze to niż ładowanie się w konflikt. Oczywiście najpierw należałoby mieć środki przenoszenia, nie bez powodu Iran czy KRLD w pierwszej kolejności
@janciopan: a ja planuje zostac miliarderem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Putin nie moze sobie poradzic od 2 lat z Ukraina, gdzie mu do marszu na Zachod?
Z naszej perpektywy - tak. Zakladam, ze Amerykanie patrza na to w
@Fennrir: predzej zostanie Polsce udzielona bron atomowa w ramach programu nuclear sharing (czyli Amerykanie trzymaja palec na czerwonym guziku). Lepsze to niz nic.