Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1212
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +375
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#bekazlewactwa #usmiechnietapolska #ukraina #rosja #wojna
A tak naprawdę to nie i tak będą uciekać ale za palenie głupa w internecie wezwań nie rozdają więc można pogwiazdorzyć
@Matti28: O, a co to za nowy chochoł? Któryś już widzę z tym samym przekazem dzisiaj leci.
Idealnie to ująłeś. Jestem patriotą i kocham Polaków, ale dla lewactwa byłem i jestem z tego powodu faszystą i nacjonalistą (gdyby cokolwiek było zlego w nacjonalizmie), ale nie przeszkadza im nagle dołączenie do wojny i walka za Ukrainę oczywiście za rządów Tuska.
@Matti28: dyskutujesz ze swoimi urojeniami.
@Matti28: Aleś mi dogadał seba xD Swoją drogą że nawet was na porzadne biuro nie stać i musisz na strychu siedziec, to trochę beka. No oczywiście, ty i 100 innych którzy sami wpadli na okładanie tego chochoła, który nic nie ma wspólnego z rzeczywistością to przypadek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spoko, o bycie agentem cię
Komentarz usunięty przez moderatora
@Matti28: kolejne urojenia, to postępuje! Czy ten Discord jest z tobą w pomieszczeniu? Jeśli masz mnie na czarnej, to dlaczego mogę tu pisać? Rozumiesz jak działa wykop? Jak coś napiszesz, to się wyświetla wszystkim, którzy nie mają ciebie na czarno. Tak ludzie odpisują na wpisy, a że wysrało straszeniem ruskimi po tym jak Szwecja ma wejść do NATO, to nie trudno na taki wpis trafić