Aktywne Wpisy

blvckie +2391
To co widzicie na zdjęciu to kombajn - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi do 5 tys. zł. Heder na drodze publicznej może być transportowany tylko na wózku za kombajnem.
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
Latem podczas żniw, kulturalnie robimy zdjęcie albo film i zgłaszamy gdzie trzeba. Niejednokrotnie już w poprzednich latach na wsi w okresie letnim
źródło: temp_file4053189998872566903
PobierzZawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Wiosna tuż tuż, a ja obiecałem sobie, że kupię na nadchodzący sezon nowy rower. Może mi nieco podpowiecie na co byście postawili na moim miejscu. Do tej pory zawsze jeździłem na tzw 'góralu' lub po prostu miejskich. Myślałem żeby postawić na kolejnego górala, ale zacząłem się zastanawiać czy ma to sens bo jednak 70-80% jeżdzę po ścież karach rowerowych, asfalcie, twardej nawierzchni, a reszta to park, las itd. Robię traski najczęściej po 15-30 km, czasem 40-50, ale rzadko choć to na czym jeżdzę nadaje się od dawna na śmietnik xD
I tu się pojawia moje pytanie jak nie góral to jaki typ roweru byście polecili? I czy za 2-2.5k kupię coś sensownego i nowego?
#rower #pytanie #pytaniedoeksperta
Jaką chcesz mieć postawę na rowerku, to zasadnicze pytanie.
@kuncfot Nie nazwę tego fachowo na pewno, ale raczej zwykłą niż taką schyloną cały czas :D
to raczej crossowy. Przejrzyj link i się określ ;)
Jeśli w okolicach których jeździsz masz w miarę równy teren to wydaje mi się że do takiej rekreacyjnej jazdy wystarczy coś z jednym blatem na korbie
https://www.specialized.com/pl/pl/sirrus-x-20/p/200342?color=322586-200342&searchText=92422-8402&gad_source=1
@hieronimgieroslawski: jaki jest tego powód? Boli cię coś podczas jazdy?