Wpis z mikrobloga

#przegryw tak patrząc na siebie z boku jak się zachowuje teraz i jak się zachowywalem jak się fest zle czulem to jestem trochę mniej #!$%@? xd
Czuje się niby dobrze a jednak dalej jest #!$%@?...juz tłumacze: Dobrze dlatego ze nie czuje takiego silnego cierpienia jak wcześniej a poza tym to tak: samoocena beznadziejna, do ludzi wyjść się obawiam bo nawet bym nie umiał się zachować nie mówiąc już o stresie. ..i tak se siedzę i scrolluje i #zalesie xd styl życia chuopa piwniczaka neet'ersa. Jakby mi ktoś zacytował irl co pisałem to bym się zapadł pod ziemię chyba, ale nie dopuszcze do takiej sytuacji xd spędzę se życie prze kompem juz nawet se daruje te studia o których tak marzyłem, po prostu nie da rady. Ejmem
  • 12
@KolegaSzlugacy zapewne masz fobie społeczną i tego typu dysfunkcje, pewnie nie ma sensu ci pisać żebyś wszedł do ludzi, zapisał się na siłkę, spróbował jakąś gówno pracę ogarnąć, bo pewnie wiesz że by ci to pomogło ale boisz się spróbować. W każdym razie jak myślisz i neetcie to przynajmniej spróbuj porobić jakieś kursy internetowe, może jakieś programowanie czy coś co można zdalnie i bez kontaktu z ludźmi by mieć przynajmniej jakiś hajsik