Aktywne Wpisy

otempora +33
kiedyś byłam w centrum sztuki współczesnej i był tam obraz pt.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Minieri +107
Dzisiaj zmiana idealna. Tak wyszło że zacząłem nietypowo o 23:00 a skończę już o 6:00 czyli załapię się jeszcze na początek porannego ruchu. Zmiana nietypowa bo tak mi wyszło z godzinami po tym jak musiałem zastąpić kolegę na innej stacji sieci. Ogólnie ostatnio robiłem sporo godzin i miałem mało czasu, ale w końcu udało się trafić na spokojną, jak zawsze w tygodniu, nockę. Taką na której spokojnie zjem, poczytam i zrobię dotrwam
źródło: ac774bde7bc1563cde4ffdf7cf43f6cbphoto165601851269647f333702a3b
Pobierz

Pierwsza jest taka, że to specjalnie, by media głównego nurtu zwróciły uwage na protest rolników, bo o nim nie piszą. Oczywiście, gdy im dasz linki do stron TVN-u, Onetów, Wyborczych, gdzie informacje o strajkach sie pojawiają cały czas to zostaniesz wyśmiany, że to manipulacja i lewackie sztuczki xDDD
Druga to linia obrony to taka jak w przypadku Oskarka Pisowskiego, który maczał palce w doprowadzeniu do samobójstwa syna posłanki Filiks. Mianowicie powołują sie na wolność słowa słowa i prawo do mówienia wszystkiego co tylko sie chce. Oczywiście jak takiego obrońcę polskiej wsi zbluzgasz i zasugerujesz, że jego żona/matka/córka to pracownice seksualne, to nagle wolność słowa przestaje działać i Ci grożą konsekwencjami. Widać prawicowa wolność słowa sie kończy, gdy nie robi się łaski putinowi lub nie szczuje na dzieci polityków, których wspomniana prawica nie lubi.
Aha, a karetką z innego incydentu jechał osobiście Tusk i prowokował.
#bekazprawakow
#bekazpisu
#bekazkonfederacji
#polityka