Aktywne Wpisy
jbc_putina +203
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +309
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Tyle są warte dane wieprza. Szkoda oglądać, pewnie nie było zdania bez kłamstwa.
#bekazpisu #neuropa #kanalzero #polityka
@russo: Brighton jest kompletnie przypadkowe. Chodzi o to, że co drugi telefon do studia w Kanale Zero (a wcześniej Sportowym) był z zagranicy, głównie z mniej znanych miast w Wielkiej Brytanii. Stąd wywnioskowano, że ta grupa jest
Tyle warte są takie wysrywy
@blessed_by_swiezonka: To obejrzyj do końca i potem i zarzucaj, że sobie coś wymyśliłem.
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Właśnie po to minimalna rośnie żeby ci na dole nie żyli jak robaki
@wstanczyk: he he he
W 2015 stopa brzrobocia - 9,8%
W 2023 - 5%
Teraz niemiałbym problemu ze znalezieniem pracy, w 2015 musiałem rywalizować z kilkunastoma sebkami, żeby dostać się do fabryki kostki brukowej. Zatrudnił 2 na 15 którzy przyszli. G------a fizyczna praca.
Nic nie jest czarno białe. A dorośli dobrze pamiętają te ciężkie czasy, niezwalajac tego na nikigo.
@Syn_Tracza: no i widzisz, sam też kłamiesz cwaniaczku - te 99,999999% wyssales z palca.
@Syn_Tracza: to ty manipulujesz w 2015 bezrobocie 10-12% a wcześniej i więcej
@Nic_tu_po_mnie: Chłopie, ja nigdzie nie napisałem, że wtedy było niższe bezrobocie niż teraz. Napisałem, że dane o tym, że niemal wszyscy zarabiali minimalną to bzdura wyciągnięta z d--y wieprza.
@blessed_by_swiezonka: Ale polemizujesz zczymś czego ja nie napisałem. Napisałem, że wieprz swoje dane o tym ze w 2015 prawie wszyscy zarabiali minimalną, wyjął ze swojego tłustego dupska.