Aktywne Wpisy

Essapierds2007 +69
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

ogurkiszony75 +43
Wczoraj chłop z #pracbaza którego znam od 3.5 roku, przyszedł ubrany całkowicie jako kobieta. Wysokie buty, sukienka, c---i czymś sobie wypchał, pełny makijaż, blond peruka. Robił sobie kawę i byłam pewna, że to nowa osoba do pracy przyszła, dopiero gdy się odezwał, to ogarnęłam, że to on. No oniemiałam, myslalam, że to zart. Druga laska zaczęła o nim mówić jak o kobiecie, np. ona zrobiła, ona poszła. Dzisiaj każdy o
Cobb spi / czy sie obudzil ?
Zapraszam do dyskusji
#gownowpis #film #incepcja #kiciochpyta
czy Cobb sie obudzil ?
Jego totem ogolnie na moje jest bezuzyteczny bo uzywala go Mal, czyli nie mial wlasciwosci opisanych przez Cobba, pozatym sam zdradza jakie ma wlasciwosci ledwo poznanej osobie...
Sam poczatek filmu byl juz snem, skad pewnosc ze nie byl na entym poziomie i tak lawirowal ?