Wpis z mikrobloga

Właśnie skończyłem #kronikimyrtany. Najwspanialszy dodatek w jaki kiedykolwiek grałem, mógłby bez problemu być sprzedawany jako oddzielna gra i zarobić krocie. 76 godzin i 56 poziom grając magiem. Trzeba grać jeszcze raz, bo tylko 90% osiągnięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@420_3: Runy są, ale nie ma ich wiele.
https://gothic.fandom.com/pl/wiki/Runy_w_Kroniki_Myrtany:_Archolos

Głównie używałem Lodowej Strzały z 1 kręgu, potem wpadła mi Lanca i na końcu Błyskawica. Z obszarowych na początku Święty wstrząs, a potem Gejzer. Grom zdobyłem późno w grze i praktycznie potem samą Błyskawicą z regeneracją many ukończyłem grę. Orkowie byli na 2 hity.

Regenerację many możesz ogarnąć albo przez mikstury, albo ucząc się 4 kręgu (możesz zbugować bramę w Vardhal przechodząc bokiem, do Wilczego Leża można się dostać po skałach, i zdobyć wszystkie księgi już w 2 rozdziale), albo dodatkowo kompletując zestaw maga (dwa pierścienie i amulet). Jeden gdzieś znalazłem, pozostałe przedmioty kupiłem u złotnika w
  • Odpowiedz
  • 1
@420_3: Ale trochę oszukańczo nazwałem to grą magiem, bowiem nie można zostać oficjalnie Magiem Ognia czy Magiem Wody. Jednak sam fakt używania tylko zaklęć i posiadania 350 many uważam za bycie najlepszym czarodziejem na Archolos :D
  • Odpowiedz
@pyrkaps @pyrkaps dzięki za taki szczegółowy opis, dodaje do ulubionych i jak wjedzie L4 to wrócę do twojego posta. Tego mi najbardziej brakuje, oficjalnej przynależności do frakcji magów i tego szacunku którym cię wszyscy darzą ^^ to było najlepsze w Gothicu.
  • Odpowiedz
76 godzin i 56 poziom grając magiem. Trzeba grać jeszcze raz, bo tylko 90% osiągnięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@pyrkaps: 500 godzin, 100% wszystkiego. Niestety próbowałem przejść wszystkie wątki za jednym razem więc trochę się zeszło z wczytywaniem. ;)
  • Odpowiedz