Aktywne Wpisy

Hejcia mireczki, dziś moje 37 urodziny, życzenia złożyła mi jedna osoba, dajcie kilka plusów, bo smutno.
#urodziny #samotnosc #wykop30plus
#urodziny #samotnosc #wykop30plus

Fekalny_okuratnik +230
Też uważacie pełen etat 8h pracy 5 dni w tygodniu jako niewolnictwo? Nie wliczając snu to przeznaczasz 1/2 swojej doby na robotę, a przez pozostałą połowę musisz zrobić zakupy, ugotować, zjeść, posprzątać, umyć się, pozałatwiać jakieś sprawy i pod koniec dnia zostaje ci garstka czasu dla siebie. Gdzie czas na pasje i zainteresowania? Gdzie czas na rozrywkę i rozwój? Przecież tak się k---a nie da żyć. Nie wiem jak ludzie są w
Mam buty motocyklowe dainese z wymienną podeszwą i niestety jedna mi odleciała podczas taplania się w błocie a oczywiście znaleźć podeszwy nie idzie bo to stary model. Czy jakiś szewc by coś podpowiedział co z tym zrobić? Buty są ogólnie w dobrym stanie i chciałem je uratować. Myślałem, żeby kupić po prostu gumę na zelówki i to podkleić. Skorupa pod spodem jest sztywna i cała więc to chodzi tylko o wygodę podczas chodzenia i o ochronę skorupy właściwie.
#motocykle #szewc #buty
źródło: 1000011024
Pobierzposzukaj firmy która naprawia odzież motocyklową - jest kilka w Polsce np. https://robertozon.com/
@old_lolek: ja nigdy nie miałem butów motocyklowych zawsze jeżdżę w butach powyżej kostki wiązanych. Mam stare 2t
@old_lolek: a to mnie serio zaskoczyłeś. Jakie to buty?
Ja zawsze używam wyższych powyżej kostki. Buty prawie zawsze polskiej produkcji. Nie żadne sportowe czy jakieś "lakierki" są to buty
@old_lolek: to polecam trekingowe demary one takiej trzody nierobią.