Ja wszystko rozumiem, można się poróżnić, ale żeby być tak zawistnym by zgłaszać aukcje Yanka? Kubuś to pierwsza sześćdziesiona w uniwersum, pewnie nie wytrzymał presji kiedy Yanek prześcignął go w budowie busa. ( ͡°͜ʖ͡°)
@FunkyMonkey @zyjZdotacji, dajcie ten dowód czy też dowody na to. Oczernić każdy anonim zasrany potrafi a, gdy przychodzi do udowodnienia komuś czegoś to znikają. Dla jasności nie bronię puszka, jest mi neutralny. Chodzi o sam fakt. Nie jest to przyjemne kogoś oczerniać bez dowodu stąd mój post.
@zyjZdotacji przeczytaj jeszcze raz uważnie swój post i mój. Ryży gamoniu do mnie piszesz? W życiu bym nie pomyślał aby tak Twoją osobę określić więc podejrzewam, że do Ciebie Twoja mama z wąsem o imieniu Andriej tak się zwraca krzycząc z okna budynku komunalnego wołając Cię na obiad typu makaron z ketchupem dlatego też pierwsze co Ci przyszło na myśl ryży gamoń xD
@owalneYeti: współczuję miejsca gdzie sie wychowałeś i tak prawde mówiac co mnie to obchodzi :) weż się do roboty to moze zarobisz na kawalerke komunalną :)
@zyjZdotacji co mam Ci odpowiedzieć... prawdę? Z obawy o Twoje dobro psychiczne wolę unikać odpowiedzi na teorie mego aktualnego życia którą to wysnułes z fistaszkiem w ręku.
Podejrzewam, że grdyka by Ci stanęła a następnie spojrzałbys w lustro widząc coś nie do od zobaczenia czyli pe**lski, chłopski ryj dochodząc po raz kolejny, że życie a w zasadzie twa wegetacja jest calkowicie pozbawiona sensu, logiki i zrozumienia u innych. Nie chciałbym abyś targnął się na swe podłe życie, nie chce mieć Cię na, sumieniu dlatego też poniżej udostępniam Ci listę telefonów pod którymi powinieneś otrzymać pomoc.
@owalneYeti: masz fantazje homogeniczny chłoptasiu :) idz do obory wiesniaku i nie zawracaj mi głowy swoimi fantazjami! https://queer.pl/ to jest strona na twoje urojenia :)
@zyjZdotacji nie zamierzam dawać Ci atencji ubogi typie humanoidalny dlatego też ta wypowiedź na, którą czekasz z niecierpliwością odczytasz jako ostatnią z mojej strony.
Jeśli masz jakiś problem to nie ma problemu xD Tak na poważnie, to może potrzeba Ci bezpośredniej pomocy? Tak się składa, że dla mnie nie jest sprawą trudną wsiąść w auto, przejechać kilka dziesiąt czy kilkaset kilometrów i pomoc chłopkowi w potrzebie. Myślę, że taki live wykopki chętnie obejrzą. W sumie to bardzo dobry pomysł, przyjemne z pożytecznym. Pomogę Ci a przy okazji przypale auto które czeka w kolejce do użytkowania.
Zapraszam Cię do wiadomości prywatnej, wymienimy się numerami, porozmawiamy, podasz swój adres a wykopki zobaczą z tego relacje na
#korsir | #yanek | #odyn
Komentarz usunięty przez autora
Dla jasności nie bronię puszka, jest mi neutralny. Chodzi o sam fakt. Nie jest to przyjemne kogoś oczerniać bez dowodu stąd mój post.
Ryży gamoniu do mnie piszesz? W życiu bym nie pomyślał aby tak Twoją osobę określić więc podejrzewam, że do Ciebie Twoja mama z wąsem o imieniu Andriej tak się zwraca krzycząc z okna budynku komunalnego wołając Cię na obiad typu makaron z ketchupem dlatego też pierwsze co Ci przyszło na myśl ryży gamoń xD
Wybacz, ale nie współczuję, nawet nie mogę się
Z obawy o Twoje dobro psychiczne wolę unikać odpowiedzi na teorie mego aktualnego życia którą to wysnułes z fistaszkiem w ręku.
Podejrzewam, że grdyka by Ci stanęła a następnie spojrzałbys w lustro widząc coś nie do od zobaczenia czyli pe**lski, chłopski ryj dochodząc po raz kolejny, że życie a w zasadzie twa wegetacja jest calkowicie pozbawiona sensu, logiki i zrozumienia u innych. Nie chciałbym abyś targnął się na swe podłe życie, nie chce mieć Cię na, sumieniu dlatego też poniżej udostępniam Ci listę telefonów pod którymi powinieneś otrzymać pomoc.
Warszawski Ośrodek Interwencji Kryzysowej -
https://queer.pl/ to jest strona na twoje urojenia :)
Jeśli masz jakiś problem to nie ma problemu xD
Tak na poważnie, to może potrzeba Ci bezpośredniej pomocy? Tak się składa, że dla mnie nie jest sprawą trudną wsiąść w auto, przejechać kilka dziesiąt czy kilkaset kilometrów i pomoc chłopkowi w potrzebie. Myślę, że taki live wykopki chętnie obejrzą. W sumie to bardzo dobry pomysł, przyjemne z pożytecznym. Pomogę Ci a przy okazji przypale auto które czeka w kolejce do użytkowania.
Zapraszam Cię do wiadomości prywatnej, wymienimy się numerami, porozmawiamy, podasz swój adres a wykopki zobaczą z tego relacje na