Aktywne Wpisy
WielkiNos +705
Juleczka się żali, że kierowca autobusu nie dołożył jej do biletu i teraz musi siedzieć na jakimś zadupiu.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #logikarozowychpaskow #bananowetypy
WielkiNos +237
Morderca, który zabił 2 kobiety dusząc je, a jedną z nich kiedy jeszcze oddychała rozjechał autem aż jej się flaki rozpruły i przykleiły do asfaltu jest podziwiany i uwielbiany. Zobaczcie komentarze z fb i tiktoka. Powstały w ogóle jakieś grupy walczące o jego ocalenie itd.
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
Bulwersujące.
#mordercy #kryminalne #logikarozowychpaskow
Huop poraz kolejny dokonuje self haicut, na razie obciął samą górę poczeka aż wyschną zobaczymy jak się ułoży ale wygląda spoko i lepiej niż jak kiedyś chodził do fryzjerów. Przed wszystkim równiej jest. Potem boki połączy nożyczkami tak samo jak górę sam nożyczkami obcinał i na koniec boki żeby stworzyć taką fryzurę jak na filmiku o takiej samej jakości (。◕‿‿◕。)
Górę huop skrócił o jakieś 4-5 cm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jakby co to mam czeladnika jako fryzjer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tyle że, nie każdy potrafi dobrze kogoś obciąć a
Ja sobie samemu zrobiłem taki challenge czy dam radę sam siebie i idzie jak złoto.
Tu masz efekt finalny ogólnie przy ostatnim razie. A to mój w sumie 5 raz.
Jest tanio ? Nie jest tanio. Jest dobrze ? Jest dobrze.
Mi na ogół #!$%@? obcinali, zawsze coś było nie tak, albo góra krzywo, albo cieniowanie kijowe i na jajo gdzie tak się nie
Znaczy no różnica jest ale jak dla mnie niewielka, ja i tak przywiązuję małą wagę do wyglądu
Męskie jest mniej opłacalne finansowo ale lepsze dlatego że, facet mało wydziwia. Bardziej skory do eksperymentów i nie marudzi jak baby ( ͡º ͜ʖ͡º)