Aktywne Wpisy
Baba_Yagi +185
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Batonoski +45
#przegryw #pokazmeline nie, nie umyję się
W końcu doczekamy się w Polandii porządnej edukacji seksualnej i może p0lacy dowiedzą się, że kształt waginy nie zależy od ilości stosunków seksualnych (。◕‿‿◕。)
https://pulsmedycyny.pl/minister-kotula-potrzebujemy-rzetelnej-edukacji-seksualnej-w-szkolach-1207403
Niedługo dołączy do nas @WyzwolonaPodrozniczka, która obecnie skacze po włoskich bolcach na urlopie :)))
Może p0lki dowiedzą się że niema czegoś takiego jak wierna niedziewica, a okres wierności kobiety to ten pomiędzy pierwszy m ,a drugim partnerem.
ps. o tych kształtach pochwy piszą faceci,na złość.
To akurat ma jakiś sens - na wykopie dobrze to widać, dużo ludzi tutaj uważa że rozmiar i kształt waginy zależy od ilości odbytych stosunków seksualnych