Aktywne Wpisy

Wink +28
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +172
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

Wjezdzam na Shela, dystrybutor: benzynka i 2 wersje diesla. Jedna wersja "super pierdyliard turbo hit sezonu sport rs m s diesel" druga wersja "super pierdyliard nitro diesel". Szukam wszędzie cen, ni c---a. Lepiej dymać klientów. Myślę sobie zaleje to gdzie jest krótsza nazwa, to pewnie będzie tańsze.
No i teraz będę chyba miał płomienie z wydechu, a maska to mi odleci, bo zalałem diesla za 5,95/l.
Co za chujki, juz będę tankowal tylko na stacji Tesco bo poza ceną innych różnic nie ma. :/
#gorzkiezale #paliwo #motoryzacja #shel #coolstory #wroclaw
źródło: comment_CoYgZQsJfdRrq0Mx5scebW2ku4J1dlYo.jpg
Pobierz@nodikv: dokladnie
Jeśli nie robisz długich dystansów to diesel Ci nie jest potrzebny. Jeśli robisz, to na V-Power Nitro+ trochę więcej tych kilometrów przejedziesz (sprawdzone wielokrotnie). FuelSave to zwykły czarny.
@Sihill_pl: Myślę, że w 18letnim aucie silnik chodzi podobnie, a i spali mniej, ale to co spali mniej, ja dopłaciłem w każdym litrze.
@UowcaTroli: Tego nie wiedziałem, bo zazwyczaj zalewam na Tesco albo BP. A czy spali mniej czy więcej, przy jeździe
@nodikv: :|
A czy będzie w nim jednostka diesla czy co innego - mi to ryba.
@nodikv: Diesel nie lubi krótkich dystansów. No chyba, że jeździsz 300 km po mieście za jednym zamachem ;'(
To jest przedmiot, ma być taki jak ja chce. W kilkuletnim aucie przy moich przebiegach (stosunkowo niskich) nie robi to wielkiej różnicy, serio. Dyskusją nie jest to czym ja jeżdżę, a praktyki stacji.
@piotreek88: Pisałem już. Nic się nie pojawiło, stąd mój
@nodikv: Właśnie tak. W ramach protestu przed niejasnymi cenami dla klienta. Poza tym - zawsze mogłeś podejść i zapytać o cenę. Kiedy w sklepach nie widzę ceny to albo o nią pytam albo biorę produkt innej firmy, który cenę ma.
Moim protestem będzie to, że już tam nie zatankuje.
Co do krótkich dystansów: sam robię zbyt krótkie trasy na co dzień (ok. 30 km), żeby to było opłacalne (głównie koszt części i częstotliwość wymian oleju/filtrów). Nawet spalanie na poziomie 4,5-5,0 l/100km mi tego nie rekompensuje, ale fajnie potem podczas dłuższego wyjazdu tankować raz na 1200-1300 km...