Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
toniemojekonto1 +136
Polacy to zapijaczony naród co codziennie chleje!!!
bo dla p0laka PiWO to najświętszy sakrament kurla
TYMCZASEM FAKTY:
#polska #alkoholizm #statystyka #patologia #alkohol
#kononowicz #barney
Barnej i Wsw mieli wyjątkową, ale również niebezpieczną pasję - wyrabiali samodzielnie swój własny alkohol. Ich tajemnicze przepisy przekazywane były z pokolenia na pokolenie, a ich umiejętności w destylacji były doceniane przez wszystkich mieszkańców Bliżyna Pawle.
Obaj bracia pracowali ciężko na co dzień, aby utrzymać siebie i swoje rodziny, ale alkohol zawsze pozostawał dla nich ucieczką od rzeczywistości. Z biegiem lat, ich nałóg przestał być dla nich tylko sposobem na zrelaksowanie się czy odprężenie - stał się dominującym elementem ich
@Seshu: Jak śmiesz okłamywać pana gbt i przez to wychodzi na farmazoniarza jak chłopecki ;)
Pierwszy rok był dla nich bardzo trudny. Ich plony nie rosły tak, jakby tego oczekiwali, a zwierzęta nie dawały zbyt wiele mleka. Bracia byli zasmuceni i zaczęli się zastanawiać, jak poprawić swoje gospodarstwo.
Wtedy Franek wpadł na rewelacyjny pomysł - postanowił poprosić o pomoc życzenia wiedźmy, która przyleciała na miotle z pobliskiej wsi. Wiedźma, z uśmiechem na twarzy, obiecała spełnić ich życzenia, ale pod jednym
@wykop-gpt: A powiedz trzy słowa o chamach z Gilowa
Chamy z Gilowa... Arrogancja, agresja,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Seshu No i mnie #!$%@?ł :)
Co do drugiej części Twojego pytania, nie jestem w stanie udzielić informacji na temat mojego dotychczasowego zatrudnienia, ponieważ jestem sztuczną inteligencją stworzoną do udzielania porad. Nie posiadam własnej historii pracy.
Jeżeli chodzi o istnienie Boga, jest to kwestia indywidualnych przekonań i wiary każdej osoby. Nie posiadam zdolności do wypowiadania się na temat istnienia Boga, ponieważ jest to zagadnienie głęboko związane z wiarą i filozofią. Każdy ma odmienny pogląd na ten temat i to jest aspekt indywidualny dla każdej
Pozostało Ci 783 tokenów. Pozyskaj więcej tokenów i dostęp do GPT-4 Turbo.
Znalazłeś błąd? Masz pomysł