Aktywne Wpisy
marian1881 +303
Skradziono dziś przyczepę gastronomiczną należącą do stowarzyszenia prowadzącego świetlicę dla dzieciaków (Serduszko dla Dzieci).
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
Stała w Warszawie na Wawrze (w Międzylesiu) na rogu Patriotów i Jeżynowej (200 m od PKP Międzylesie). Z------o ją najprawdopodobniej pomiędzy 14:00, a 16:00. Nie ma napisów, loga, ma jednolity ciemny kolor (czarno-szary, jako facet mam problem z kolorami ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) Model Stopexim-2s21a.
Może ktoś z Was ją widział albo jest szansa, że ma ją na kamerce w aucie? Może złodzieje ją postawili gdzieś w okolicy na jakiś czas zamiast zabrać od razu do dziupli i stoi gdzieś na Wawrze, więc byłbym bardzo, bardzo wdzięczny za rozglądanie się. Zorientowaliśmy się o 22:00, właśnie trwa zgłaszanie
wazogrodowy +2
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
#pracait #programowanie #programista15k
@Nofenak: zawolaj aby cie nie zwalniali xD
ty k---a podwyzke chcesz? sie modl zeby ci umowe przedluzyli bo teraz to roboty przez pol roku nie znajdziesz xd
Jak dali Ci na start 4k to nie liczyłbym na podwyżkę większą niż 20%
Z ciekawosci masz status studenta? bo teraz bez statusu srednio biora zauwazylem