Wpis z mikrobloga

Ludu jak wiecie lub nie już troche wpakowałem w tego szitcoina ,lecz wygląda na to ,że trzeba będzie poświęcić jeszczę troche środków. A więc o co mi się rozchodzi? O pump mining. Start akcji planuje na blok około 99500-99600. Każdy kto chce poświęcić na ten cel nawet najmniej btc ,wynająć kopare na betarigs czy leaserig czy fizyczną podłączyć jest mile widziany. Im nas więcej tym więcej można zdziałać. Jestem otwarty nawet na krytyczne opinie ,jeśli będą subiektywne ,a nie typu "usuń konto" ,"wyloguj się do życia" itp. .... Jeśli blockchain zdąży to oczywiście rzucę dużo mocy od siebie.

#fckbankscoin #kryptowaluty
  • 18
  • Odpowiedz
@paszczur: @cienki7: @seba377: oczywiscie nie proszę ,żebyście kopali przez x dni ,uważam ,że 2-3h będą całkiem wporzo. Oczywiście według mnie najlepiej podłączać minery pod pool u surmy, żeby chłopak miał środki na promocję coina i żeby kopalnia nie padła.
  • Odpowiedz
@wojteks102: @chori: @seba377: @cienki7: @paszczur: @JPGibzo: Janusze nie bierzcie rigow na betarigs, tylko skupcie za ta kase FCK na cryptorush... nie trzeba byc profesorem matematyki zeby na to wpasc.

Jak wzmiecie rigi to:

1. Wsadzacie btc psu w dupe.

2. Podbijacie diff>ludzie niewtajemniczeni przestaja kopac>nowi nie zaczynaja bo diff za wysoki.

3. Macie X razy mniej FCK w wallecie niz po skupieniu za ta sama kwote
  • Odpowiedz
@JPGibzo: @wuntek: tak wuntek wydaje się mieć rację ,jednak można trochu mh/s rzucić ,żeby dało to mocniejszy efekt. Proponuje blok 99500-99600 to będzię praktycznie krótka prosta do halving value ,wiec mozna zaryzykować
  • Odpowiedz