Aktywne Wpisy

wfyokyga +52
Przecie ja dzisiej mam imieniny. Wszystkiego najlepszego dla mnie, dla @ayyy_lmao i wszystkich o imieniu Adam
źródło: temp_file7170637613180819783
Pobierz
Melkovva_ +5
Wy się śmiejecie z tego picia w wigilię ale pracuje w sklepie z pewnym zwierzęciem w logo i nazwie i niestety większość ludzi kupuje mandarynki i śledzie w promocji i są w stanie się o te promocje wykłócać ale wódy w ilościach dużo.
Wódy i piwska.
#alkoholizm
Wódy i piwska.
#alkoholizm

Świat bez kobiet byłby:
Porównaj sobie konflikty w miejscu pracy gdzie są sami faceci (gdzieś na produkcji) z miejscem pracy zdominowanym przez kobiety (HRy)
@Armolimaldo:
Większość facetów nie widzi innych punktów widzenia poza swoim ale zanim poznają te inne punkty to ile się muszą nawymądrzać jak to wiedzą wszystko super hiper najlepiej i zawsze mają rację.
źródło: www
Pobierz@NiebieskiMiszmasz:
Tu jest clue i sens
Naprawdę nie zauważyłeś tego? Tu potrzeba choć trochę inteligencji.
@AlienFromWenus: Zauważyłem, że odwracasz kota ogonem by robić jakieś mało oryginalne prowokacje
Świat bez facetów by się rozpadł, a bez kobiet? Zobaczymy jakie poglądy mają osoby twierdzące, że bez facetów ludzkość siedziałaby na drzewach.
Kobieta lecąca na mokebe (standard tutejszych opowieści o p0lkach) jak i facet lecący na Azjatki (zachwalane tutaj jako przeciwieństwo p0lki) to "red flagi" bo przecież chcą kogoś spoza własnej nacji. Ale co gdy to facet leci na murzynki a kobieta na