Wpis z mikrobloga

Rozwala mnie w wykopkach to, że jak ktoś zacznie coś hejtować to już leci lawina hejtu, nie mająca żadnego sensu, żadnych argumentów, nic. Po prostu hejt i beka bo tak jest teraz fajnie. Ludzie nie myślą sami tylko tak jak jest "modnie" żeby nie być odrzutkiem społeczeństwa gdzie 70% to idioci. W wywiadzie z dudu były pytania mocne a wymijające odpowiedzi dudu punktował i Mazurek i Stanowski. Były też takie normalne typu "jak to jest być prezydentem i jak sie wtedy żyje" - Dla mnie to akurat ciekawe, nie wiem jak wygląda życie prezydenta RP, nigdy się nawet nad tym nie zastanawiałem, więc czemu nie poznać trochę tego jak to jest? Tak samo jak odcinki "nowe otwarcie" Hołowni. Fajnie zobaczyć jak to wszystko wygląda od środka. Ale oczywiście wykopki będą #!$%@?ć że mieli bombardować dudu cały czas trudnymi pytaniami, negować odpowiedzi, kłócić się z nim etc. Wtedy wy imbecyle, zostaliby wyproszeni i dostali zakaz publikacji tego wywiadu. Wy po prostu nie chcecie normalnego wywiadu z prezydentem (gdzie mimo wszystko, w wywiadzie trzeba szanować jego stanowisko bo inaczej zostanie zablokowana publikacja wywiadu). Wy chcecie rzezi, krwi, jeszcze większej destabilizacji. Igrzysk i chleba, nic więcej wam do życia nie potrzebne.

Żenada.

#kanalzero #stanowski #mazurek #dudu #prezydent #wywiad #polityka
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wy chcecie rzezi, krwi, jeszcze większej destabilizacji. Igrzysk i chleba

@rav3k: ludzie chcą po prostu powrotu do normalności, zawrócenia ze ścieżki autorytaryzmu, którą PiS konsekwentnie szedł. Chcą odwrócenia zmian, jakie wprowadzili - de facto, pozbyć się zagrożenia. PiS to największe i najbardziej realne zagrożenie, z jakim Polska musiała sobie poradzić od '89 do teraz. Więc tak - ludziom przeszkadza, że normalizuje się, to gdzie się znaleźliśmy, że łyka się PiSowską
  • Odpowiedz
@Przegrywek123 co Ty #!$%@? ? Ile ty masz lat 18 ? Nie pamiętasz co się działo wcześniej za czasów platformy ? Co się #!$%@? na wszystkich demonstracjach ? Jak z ludzi którzy szli w marszu 11 listopada starano się zrobić bandytów ? Celowo prowadząc trasę marszu koło abasady ruskich ? To według
Ciebie jest to zapewnienie bezpieczeństwa Polsce ? Jak właścicieli stron www które śmiały się z platformy, z Tuska, z
  • Odpowiedz
  • 1
@Przegrywek123: Ludzie tak, wykopki nie - oni chcą oglądać na utube jak sie dorośli ludzie kłócą na temat polityki, a jak tego nie ma to jest hejt. Igrzysk i chleba mam tu na myśli właśnie oglądanie kłótni w sejmie/wywiadach z politykami itp. i do tego pokorn. Im nic więcej nie potrzeba.
  • Odpowiedz
@rav3k:
A mnie bawi, że ci wszyscy hejterzy i tak nabijają Stanowskiemu wyświetlenia i popularność. A jednoczesnie każdy jest pewnie przekonany, ze akurat jego ujadanie jest niezwykle przenikliwe i robi jakąkolwiek różnicę. Tymczasem Stanowski gdzieś w tym inaugacyjnym wywiadzie przedstawił swoja filozofię: poczekamy ze 3 miesiace i sprawdzimy statystyki. Gdyby typ się przejmował pojedynczymi krzykaczami już dawno by umar.
  • Odpowiedz
@TypowyFraciarz: nawet mi się nie chcę tych urojeń czytać xD

@rav3k no nie wiem, ja bym uważał z takimi dystynkcjami. Jest być może jakaś część prawdy w tym, że ludzie chcą, żeby coś się działo, działa też mob mentality, na wykopie siedzi dużo specyficznych ludzi, jednakże jest tu sporo zwykłych, normalnych ludzi. Kwestia polityki jest dużo mniej stonowana niż w interakcjach "na żywo", bo jest anonimowość, oraz dualizm, my
  • Odpowiedz
@TypowyFraciarz: no właśnie o to chodzi, że na tym portalu przebywasz obecnie z nastolatkami. Nie pamiętają i nie ogarniają nic. Taki bayzedman wygłasza swoje teorie i opinie o wojnie a sam się przyznał że chodzi jeszcze do szkoły. I z dzieciakami tutaj dyskutujesz na poważne tematy. Oni niczego nie pamiętają bo nawet nie mogą, to są jeszcze dzieci. Trzeba przestać tu zaglądać.
  • Odpowiedz
w Polsce brakuje dialogu

@fiddle: przecież to jest jedynie wycieranie mordy takimi frazesami. Dialogu nie brakowało od 2015 do 2023, a nagle brakuje. Co się zmieniło? Ano władza.

Poza tym, jaki dialog prowadzić z przestępcami?
  • Odpowiedz
@rav3k: A ile było możliwości zadawania pytań Hołowni czy Tuskowi na konferencjach czy wywiadach? Dużo, a Duda unika dziennikarzy jak ognia więc w końcu była okazja zadać mu trudne pytania i domagać się konkretnych odpowiedzi których najwyraźniej boi się ognia. To nie niechęć do Dudy bo jest z pisu gra pierwsze skrzypce, a to, że unika trudnych pytań i tłumaczeń swoich decyzji, miał być blisko ludzi a jest wrażenie, że
  • Odpowiedz
  • 0
@FiFaFoFum: Zgadzam sie, jestem ciekaw jak będą wyglądały wywiady z Tuskiem i Hołownią - strzelam że jeśli dudu sie zgodził to oni tym bardziej nie odrzucą takiej propozycji... A jeszcze dudu sie trochę skompromitował tym wywiadem więc będą mieli możliwość udowodnić swoje racje. Zobaczymy, czekam na dalsze wywiady.
  • Odpowiedz
@Przegrywek123 łykopek niech cię nie interesuje co ja robię w wolnym czasie przegrywie, wiesz że nie masz racji to posuwasz się do takich śmiesznych forteli jak przeglądanie profilu i szukanie do czego by tu się przujebqc oj dzieciaku xd
  • Odpowiedz