Aktywne Wpisy
cuks +56
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +31
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Spoko wywiad / rozmowa. Mogłoby być lepiej... zwłaszcza ze strony Stanowskiego. Mazurek jak to Mazurek — ma doświadczenie, swój wypracowany styl, więc było dokładnie tak, jak każdy mógł się spodziewać.
Natomiast w tym wszystkim Stanowski wyszedł merytorycznie znacznie gorzej + lekceważący ubiór. No mało profesjonalnie :D
Jednocześnie pytania Stanowskiego nie były wyjątkowo sprytne... a po nim oczekiwałem nieco więcej przebiegłości, sprytu, cwaniactwa. A tutaj bezpośrednie ciosy, dziecinnie proste do zablokowania.
Ogólnie to tak 7/10.
Tutaj wykopki się śmieją, ale ogólnie na innych stronach, w tym komentarzach na YT, ludzie piszą jaki to Andrzej fajny i swojski chłop,
Ale po co miałby to robić? Poza tym, czy udałoby się z 100% skutecznością? Nie jest to takie pewne.
Mazurek gdy próbował to robić np. z Bosakiem, to na końcu redaktor wyszedł na idiotę — a nie
@FerdekM:
Słucham? Ale w pewnym momencie rozmowa zeszła na taki temat, sędziowie TK, ułaskawienie Wąsika i Kamińskiego. No i co chcesz drążyć? Duda ma swoje argumenty (które mają sens) i Mazurek / Stano mogą mieć swoje. i co dalej?
Argumenty Dudy sensu nie mają i są pozbawione logiki. Traktuje wyroki TK wybiórczo. Nie powołał prawidłowo wybranych sędziów TK przez koalicję PO-PSL - sędziowie zajmują miejsca określonych sędziów, zatem wystarczyło nie zatwierdzać dublerów powołanych przez PO i im podziękować, a zamiast tego zatwierdził dublerów pisowskich, nie czekając
@niezdiagnozowany:
To Twoja
To jest największa nasza porażka.