Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +112
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
badreligion66 +289
@Towarzysz_Pawulon: i nie wszczęto przez ostatnich osiem lat - bardzo ciekawe, co nie...?
@Towarzysz_Pawulon: i nawet wiem dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale ten Nowak to i tak pikuś przy innych aferach PO. Afera hazardowa pewnie była
@stefan-dzierzynski: Co do zniesienia można debatować, ale każde podniesienie zasiłku od razu podnosi cenniki zakładów. I tu uwaga, bez zaskoczenia, jak obniżyli zasiłek, to spadły i kwoty brane przez zakłady, bo musi starczyć na ich usługi z zasiłku.