Aktywne Wpisy
Ketoprofen +9
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +234
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
I przy okazji - polecicie dobrą aplikację do odtwarzania muzyki na telefonie z lokalnych plików? Obecnie systemowa apka MIUI zaczęła sypać co chwilę reklamami, których nie da się od razu zamknąć i spośród tysięcy kawałków na playliście, w trybie losowym wybiera w kółko raptem kilka tych samych - niczym polskie stacje radiowe.
#xiaomi #miui #miuipolska #hyperos #android
@marek-wozniak-750: Co kurła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież ludzie grzebiący w sofcie to nisza, wyjdź z piwnicy...
Mam HyperoOS ale na tablecie, śmiga tak jak śmigał na Miui.
Reklam nie ma ale nie było ich również wcześniej.
Jak kolega wyżej, też poleciłbym PowerAMP. Z darmowych foobar2000 lub AIMP. Albo adguard.com i blokowanie reklam.