ja napisałam, czemu tata wycina - jak są duże tłuszczaki, to go bolą + według niego są nieestetyczne. No i ma ich strasznie dużo, jeden na drugim. A miałeś chociaż jednego wycinanego czy nie? Może by trzeba zrobić hist pat?
Odpowiedz
@PinkSalmonSushi: dla każdego coś miłego, mnie zazwyczaj nie bolą, odpukać, a nie rosną też nigdzie na twarzy tylko w innych miejscach. Czasami sobie wkręcam, że kiedyś urośnie gdzieś wewnątrz organizmu
@k__d póki co tak i oby tak zostało, wydaje mi się, że po każdym wycięciu tkanka idzie na badania, a na pewno było tak przy pierwszych zabiegach :) mój chłopak też ma kilka małych zmian na rękach i tak jak Tobie lekarze, tak i jemu dermatolog też powiedział, że póki są małe i nie bolą, to nie ma co się przejmować. Ale chyba go zmuszę, żeby chociaż jednego wyciął i dał do
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@PinkSalmonSushi: dla każdego coś miłego, mnie zazwyczaj nie bolą, odpukać, a nie rosną też nigdzie na twarzy tylko w innych miejscach. Czasami sobie wkręcam, że kiedyś urośnie gdzieś wewnątrz organizmu