Wpis z mikrobloga

@razem: no przecież to wiedza powszechna, że na portalach randkowych są głównie jakieś odpady, często z problemami psychicznymi. Czasem zdarzy się jakaś w miarę normalna babka namówiona na przykład do założenia konta przez swoją #!$%@?ętą koleżankę, ale trafić na taką to jak wygrać w totka. Poza tym jak już taka tam trafi to szybko ulega wizji znalezienia "chada z bajki" i o ile wcześniej nawet wyznawała opcję "nie musi być najprzystojniejszy,
@razem @JackDaniels @Tom8: to podam jeden konkretny przykład: ziomek poznał dupeczkę, parę miesięcy później wpadli. Oboje mieszkali z rodzicami, ale chłop chciał się wykazać, #!$%@?ł fest + rodzice mu pomogli z kredytem na mieszkanie. Kupił je, wpisał że on ma 50% mieszkania i ta dupa 50% mimo że nie dorzuciła się ani złotówki. Minął miesiąc, a ona będąc w ciąży poznała innego bolca i się rozstali. Chłop nie dość, że musiał
@4mmc-enjoyer: a to niestety jest też piękny przykład głupoty facetów, którzy myślą #!$%@? a nie głową. Ładna dupa, niezły seks to już musi być ta jedyna, idealna. Wiem, że łatwo się pisze, sam kiedyś byłem taki głupi, na szczęście nie miałem wtedy na tyle dobrej pracy i zamożnych rodziców, aby kupić mieszkanie, bo niewykluczone, że sam bym taką głupotę #!$%@?ł. Pamiętajcie wszyscy - związek jest jak spółka i niech to najlepiej
@JackDaniels: @sruba_m3 no chłop został wyruchany, można zarzucić mu łatwowierność czy coś, ale prawda jest taka że chciał dobrze. Chciał zapewnić swojej partnerce i dziecku mieszkanie - to dobrze o nim świadczy, a to że trafił na taką #!$%@?ę to nie jego wina.
@4mmc-enjoyer: No a kogo wina? Jej? Prawnie wszystko się zgadza wiec "trza płacić". Wina to dzisiaj rzecz bardzo względna. Jak ktoś ma miękkie serce... itd. Dziecko jeszcze pewnie jak dorośnie nie dość, że będzie być może jakieś "wybrakowane" bo się wychowało bez ojca (tylko może z jakimś "wujkiem" lub kilkoma po drodze...) to będzie miało pretensje do ojca, że je porzucił i opuścił. Mamusia już zadba o odpowiednie nastawienie. I tak