Wpis z mikrobloga

Pytanie do ekspertów pizzy neapolitańskiej w #krakow ?
Co innego można zjeść oprócz Nolio. Zakładam, że na tym poziomie nie ma pewnie nic, ale może coś nowego się otworzyło wartego spróbowania?
#pizza
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@francoisinho to dziwne, bywam tam często i jak dla mnie lepiej niz w nolio, moze nie każda pizza, ale większość jest bardzo dobra. Co do obsługi to mam wprost odmienne zdanie, bo chłopaki na luzie do klienta podchodzą i nie raz fajnie mi sie z nimi gadało.
  • Odpowiedz
@Gennwat to ciekawe bo mocno interesowałem się Nolio i wiem dokladnie jakiej mieszanki mąki używają, jakiej dokładniej mozzarelli, pomidorów etc. i wlasciwie to jest poziom Neapolu a nawet wyżej ze względu na długi proces dojrzewania ciasta(w Neapolu zazwyczaj jednak maja szybsze procesy, ale składniki na miejscu).
  • Odpowiedz