Wpis z mikrobloga

@Dzikamery: może nie chcieli kokosa, bo średnio im smakuje, a spróbowali w goscinach bo po prostu był? kokos to jest jakiś must have? Ja nie lubię kokosów to bym nie zamawiał, ale gdyby ktoś mi zaoferował w Kambodży to mógłbym spróbować.
  • Odpowiedz
@dizel81: 400GB to wbrew pozorom nie tak mało. Gnioty nie są długie i mają 1080p. Lajty w upstreamie FHD to jakieś 1.5-2GB / h.

Nie jest to może jakiś bajeczny komfort, ale powinno styknąć.
  • Odpowiedz
@ZdumionyMariusz:

Owszem ale nie w jednym z większych miast w kraju

W sumie racja..

Jak patrzę natomiast, jak wygląda "okablowanie" prądowe, czy telefoniczne, to chyba też bym odpuścił temat i wciskał dane mobilne xD
  • Odpowiedz
@Miskagnoju: w Kambodży kokos to chyba jak durian jesteś nie lubisz nie chcesz ale też testujesz. Oni są jak dzieci we mgle Ankor nie widzieli kokosa nie pili kur co oni tam robią ? Żebrają na lajf haha
  • Odpowiedz
@Dzikamery: kokosa spróbowałem ostatni raz kilkanaście lat temu, nie smakuje mi i sam z siebie bym nie spróbował. Jeśli ktoś by mi dał to spróbowania mógłbym się skusić. Człowiek z wiekiem może zmienić gust i inaczej wyczuwać smaki.
A co do duriana, to nic specjalnego.
Mdły owoc.
Takie moje zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Miskagnoju: ale ja pisze z perspektywy będąc tam. Będąc tam zaraz kupiła bym napój z trzciny cukrowej duriana kokosa i sticky rise wiadomo że w PL tego nie kupię bo nie mam jak. Muminy siedzą jak dziwolongi tam. Miejsce słynie ze Ankor Wat a oni czekają by mieć za free wejście bo żal im kilka USD wolą d--y z kanapy kręcić to jest normalne????
  • Odpowiedz