Aktywne Wpisy
Kopyto96 +449
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ja otwarty koncentrat pomidorowy w słoiku, trzymam w lodówce odwrócony do góry dnem, wtedy nie pleśnieje.
#gotujzwykopem #lifehack
Komentarz usunięty przez moderatora
TIP1: Jeśli zużyjesz płyn do mycia naczyń gdzieś do połowy, to zalej go do pełna wodą. Będzie rzadszy, ale nie straci swoich właściwości i wystarczy na dłużej. Tym samym w cenie 1 butelki płynu, dostaniesz 1,5 butelki.
TIP 2: Na zgagę doskonała jest maślanka, ale nie łącz jej z ogórkami kiszonymi.
TIP 3: Wyrzuć i wymień zmywak do naczyń dopiero, gdy zaczyna śmierdzieć, a szorstka strona nie robi już wrażenia
1. Z mojego doświadczenia ogromna większość ludzi ma złe wyobrażenie na temat tego jak powinna być idealnie dosolona potrawa. Wydaje im się, że idealnie posolone to gdzieś pomiędzy przesolone a niesolone (A). Podczas gdy idealnie posolone to na granicy z przesolonym. Jeżeli dodanie jeszcze trochę soli spowoduje, że potrawa będzie zbyt słona to właśnie wtedy jest idealna (B), bo jeszcze nie jest zbyt słona.
Sól w różnych formach będzie miała
Rosół można zredukować, wlać do pojemnika na lód i mieć gotowe kostki do sosu czy zupy.
Sok z cytryny do grzybów to jest must, działa fantastycznie, podbija smak grzybów i po prostu do nich pasuje.
Jak ograniczasz kalorie ale lubisz śmietanowe sosy, po prostu
Jeśli w kuchni macie za ciepło i brak spiżarni to można
Smietanka 30% po terminie ważności może być wykorzystana do zrobienia masła. Wlewasz w trochę większy słoik śmietankę w temp pokojowej o trząchasz aż śmietanka się zetnie całkowicie. Około 20minut