Wpis z mikrobloga

• 1
@vvv-vvv: Jeśli byłem podejrzany o bycie pisowcem, to mogę tylko dodać, że j-----m tutaj PiS więcej razy, niż pozostałe partie razem wzięte, do PiSu (czy to pierwszego, czy drugiego) nigdy nie miałem złudzeń i nigdy nie byłem, nie jestem i nie będę za PiSem a wyborcy PiS to dla mnie najgłupsza tłuszcza troglodytów.
  • Odpowiedz
@kochamcovid: Komponent KDP powinien być realizowany - tylko nie tak jak to zaplanowano, że będzie rozgwiazda zbiegająca się 50km od Warszawy, bo to jakaś kpina.

Państwo planuje KDP, a pomija przy tym główne trakty na których ta KDP jest rzeczywiście potrzebna, jak Wro-Pzn-Gda czy Wro-Kat-Kra xD
  • Odpowiedz
@kochamcovid: Ja czytac nie umiem? Nic nie pisales o magazynie, jak chcesz to moge ci podrzucic pare euro na okulary to moze tez jakosc trollingu(mam nadzieje ze to trolling) sie poprawi xD
  • Odpowiedz
@kochamcovid: A co mnie interesuje tamten wpis? To co chcialem to mam w tej wiadomosci, w tej gdzie stwierdzasz ze nie mieszkasz w polsce wiec mam nadzieje ze ktos ktos nawet bral na powaznie te bieda opinie to sobie odpusci.
  • Odpowiedz
  • 0
@Satan696: Słyszałeś o czymś takim jak "kontekst"? Pewnie nie, bo znowu potwierdzasz, że czytanie ze zrozumieniem jest ci równie obce. No nie mieszkam w Polsce, i co? Ale chodzi o to, że z wypowiedzi mówiącej dokładnie odwrotnie wywnioskowałeś, że pracuję gdzieś w Niemczech na magazynie. Jakiś sfrustrowany jesteś, chyba ciebie Ukraińcy wygryźli z taśmy.
  • Odpowiedz